Tweezerman Pointed Concealer Brush

Breng concealer aan op de punt van het penseel van Natrafil vezels  en strijk dit zachtjes over de probleemgebieden totdat de dekking egaal en onzichtbaar is geworden.

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Met compleet dekkende en lang houdende concealers nauwkeurig roodheid rond de neus, puistjes, oneffenheden of fijne rimpeltjes/lijntjes rond de mond camoufleren met dit penseel.

Advies verkoopprijs € 19.95 incl. BTW

De penselen kunnen eenvoudig worden gereinigd met shampoo, afwasmiddel en eventueel nareinigen met 70% alcohol. Natrafil vezels kunnen vaak en gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder aan hun zachtheid en prestatie te verliezen. Breng, na het reinigen, de bovenkant van het penseel weer in vorm. Aan de buitenlucht laten drogen.

 

402609