search

Tweezerman Flat Top Foundation Brush

De platte, maar toch zachte ondergrond van deze penseel van Natrafil vezels is ideaal voor het blenden en 'polijsten' voor een egale basis look.

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Te gebruiken met compleet dekkende en lang houdende poeders, minerale foundation en BB & CC crèmes.

Breng foundation aan op het penseel en maak zachte, ronddraaiende bewegingen op de huid. Begin in het midden van het gezicht en werk richting de haarlijn.

Advies verkoopprijs € 29.95 incl. BTW

De penselen kunnen eenvoudig worden gereinigd met shampoo, afwasmiddel en eventueel nareinigen met 70% alcohol. Natrafil vezels kunnen vaak en gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder aan hun zachtheid en prestatie te verliezen. Breng, na het reinigen, de bovenkant van het penseel weer in vorm. Aan de buitenlucht laten drogen.

402607