Tweezerman Finishing Contour Brush

De innovatieve vorm en een mix van vezels geven je gezicht een prachtig contour en 'laagjes' effect in combinatie met make-up producten. Gaat uit de collectie, dus op=op!

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Te gebruiken met BB & CC producten, crème en gel tinten, minerale make-up.

Het penseel wordt voornamelijk gebruikt als 'finish' penseel. De tweeledige vezel technologie maakt het enerzijds mogelijk dat dit penseel gebruikt kan worden voor foundation en concealer formules (zwarte gedeelte, vezels dicht op elkaar) en anderzijds voor crème en poeder blushes die gemakkelijk geblend kunnen worden (witte gedeelte, vezels verder uit elkaar). Wil je een complete dekking? Maak dan zachte, ronddraaiende bewegingen op de huid. Wil je een natuurlijke dekking? Gebruik dan het 'waaier effect'. Breng de make-up producten aan op de punt het het penseel.

Advies verkoopprijs € 41.95 incl. BTW

De penselen kunnen eenvoudig worden gereinigd met shampoo, afwasmiddel en eventueel nareinigen met 70% alcohol. Natrafil vezels kunnen vaak en gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder aan hun zachtheid en prestatie te verliezen. Breng, na het reinigen, de bovenkant van het penseel weer in vorm. Aan de buitenlucht laten drogen.

402601