----Refectocil Brow Styling Strips
search
  • ----Refectocil Brow Styling Strips
  • ----Refectocil Brow Styling Strips

Refectocil Brow Styling Strips

WOW-brows maken van elke look een eye-catcher. Zij vormen het gezicht, geven het structuur en weerspiegelen iedere individuele stijl. Met de Refectocil  Brow Styling Strips creëer je in slechts 2 minuten perfect gevormde wenkbrauwen. VERPAKKING  VOOR 30 BEHANDELINGEN (€ 1.67 per behandeling).

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Tijdbesparing, niet meer epileren! Inhoud goed voor 30 volledige behandelingen waarbij de haartjes tussen en naast de wenkbrauwen ook verwijderd kunnen worden. 

De unieke strips zijn geschikt voor iedere wenkbrauwvorm. Een perfecte verhouding: 2/3 omhoog, 1/3 omlaag. Geeft optisch lifting effect. Vormen en kleuren in 2 stappen. Wanneer het verven gelijktijdig wordt gedaan, werken de strips als mal. Weerbarstige haartjes worden bij de wortel verwijderd.

inhoud: 3 x 10 wenkbrauwstrips, 3 x 10 zandloperstrips, voor b.v. tussen of boven de wenkbrauw.

6920