Tweezerman Pointed Foundation Brush

De perfect gevormde puntige penseel werkt ideaal voor het aanbrengen van foundation op de natuurlijke rondingen van het gezicht en geeft een professionele dekking.

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Te gebruiken met crèmes en vloeibare make-up producten, primers.

Begin in het midden van het gezicht en werk richting de haarlijn. Gebruik de taps toelopende punt voor precisiewerk, bijvoorbeeld het gebied rondom de ogen, neus en mond.

Advies verkoopprijs € 34.95

De penselen kunnen eenvoudig worden gereinigd met shampoo, afwasmiddel en eventueel nareinigen met 70% alcohol. Natrafil vezels kunnen vaak en gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder aan hun zachtheid en prestatie te verliezen. Breng, na het reinigen, de bovenkant van het penseel weer in vorm. Aan de buitenlucht laten drogen.

402606