Tweezerman Contour Concealer Brush

Dit penseel is uitermate geschikt voor het 'shapen'van het gezicht. De unieke vorm van dit penseel volgt de natuurlijke vormen van het gezicht en komt tevens met gemak bij de moeilijkere gebieden van het gezicht, zoals de binnenkant van de ogen.

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

Te gebruiken met compleet dekkende en lang houdende concealers, oog primers en poeders.

Gebruik het penseel verticaal om primer/concealer onder de oogleden aan te brengen. OM te 'shapen', breng de concealer aan op de jukbeenderen en/of kaaklijn. Tevens kan dit penseel gebruikt worden als 'highlighter' om de wenkbrauwen te liften/in vorm te brengen, zodat de oogopslag groter lijkt. Gebruikt de punt van het penseel voor de binnenkant van de ogen om deze groter te laten lijken en op de cupido boog van de lippen, zodat deze voller lijken.

Advies verkoopprijs € 19.95

De penselen kunnen eenvoudig worden gereinigd met shampoo, afwasmiddel en eventueel nareinigen met 70% alcohol. Natrafil vezels kunnen vaak en gemakkelijk schoongemaakt worden zonder aan hun zachtheid en prestatie te verliezen. Breng, na het reinigen, de bovenkant van het penseel weer in vorm. Aan de buitenlucht laten drogen.

402604