search

Display Planters Aloë Vera olie en gel 9 stuks

Een aanwinst is deze display met Aloë Vera producten t.w. : olie 50 en 100ml + gel. De olie is snel absorberend, bevat squaleen: uit olijfolie, ximeninezuur(verhoogt weerstand van de huid) olie van St.Janskruid en Vitamine E.  De gel verkoelt en bevat: squaleen, ximeninezuur, olie van St.Janskruid en vitamine E. In deze producten zijn 7 oliën te vinden: zoete amandelolie, olijfolie, lijnzaadolie, shea-olie,borage olie,rijstolie en zonnebloemolie. Het effect hiervan is: verzachtend, anti-age, beschermend, hydraterend en herstellend. Een echte aanrader. Producten ook los te koop. Adviesverkoop olie 50ml. € 10.00, 100ml. € 16.50, gel € 13.50.

Aantal

Prijzen van de producten worden alleen getoond aan geregistreerde klanten. Registreer als klant bij Snel Import om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. - LET OP Alleen bedrijven, salons en retailers kunnen klant worden.
 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- ex. btw

Voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten. En buiten Nederland altijd € 15,00

 

Nieuw als klant bij Snel Import? Dan betaalt u de eerste bestelling vooruit. Bent u al langer klant, maar bestelt u voor minder dan € 50,00, ook dan vragen wij u vooruit te betalen.

7892, 7890 en 7891