Klant worden bij Snel Import

De producten van Snel Import zijn alleen te koop voor geregistreerde zakelijke klanten. Particulieren kunnen NIET bij Snel Import terecht. Zakelijke klanten kunnen zich via de website inschrijven als klant (direct registreren). Na registratie controleren wij uw gegevens op geldigheid. We kijken hierbij of u werkzaam bent binnen de branche en of uw KvK inschrijving geldig is. Na deze controle zullen we uw account goedkeuren. U ontvangt een e-mail op moment dat uw account door ons is goedgekeurd. 

Bestellen in onze webshop

Vanaf het moment dat uw account is goedgekeurd kunt u de prijzen van onze producten inzien en online bestellen. U dient daarvoor ingelogd te zijn in de webshop (naar de inlog-pagina). Eenmaal ingelogd is het mogelijk om een bestelling te doen. Voeg de producten toe aan uw winkelwagen, kies bij betalen voor 'Bankoverschrijving' en rond de bestelling af.

Bestelling betalen - wacht op de factuur

U ontvangt van ons uw factuur. Dit kan per e-mail, maar meestal ontvangt u de factuur uitgeprint, bij uw bestelling in de doos. 

Nieuwe klant en de eerste bestelling

Bent u nieuwe klant en heeft u een eerste bestelling geplaatst? De eerste bestelling moet vóór verzending betaald worden. U ontvangt van ons de factuur per e-mail. Wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is, sturen wij de bestelling naar u op.