Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA>SWISS / SKIN SOLUTION

MAVALA>SWISS / SKIN SOLUTION

SWISS / SKIN SOLUTION
SWISS/SKIN SOLUTION van MAVALA............DE KRACHT VAN DE ALPEN IN DE KERN VAN UW HUID! Iedere formule combineert met uiterste nauwkeurigheid botanische schatten uit de Alpen met ontwikkelde dermatologische actieve ingrediënten. Bevat GEEN: ftalaten, natrium laureth sulfaat, minerale olie. MAVALA'S CONCEPT : HUIDPROBLEEM>SPECIFIEKE OPLOSSING!

   producten per pagina

Anti-Age Pro Chronobiological Day Cream 45ml.
---Anti-Age Pro Chronobiological...

Deze chronobiologische dagcrème zorgt binnen 14 dagen voor een vermindering van zichtbare rimpels. Dit door de gesynchroniseerde Chronopeptides, Alpine Rose stamcellen, Silicium en een krachtig anti-oxidant enzym.

Anti-Age Pro Chronobiological Day Serum 30ml.
---Anti-Age Pro Chronobiological...

Dit Chronobiologische Serum is geschikt voor gezicht, nek, decolleté en rondom de ogen. Het maximaliseert de natuurlijke dagactiviteit van de huid door: Chronopeptides, Alpine Rose stamcellen samen met een krachtig anti-oxidant enzym om zuurstofvrije radicalen te neutraliseren.

---Anti-age Pro Time Release...

Gesynchroniseerd op het natuurlijk huid bioritme zorgt deze buitengewone anti-ageing care voor ontgiften, het herstelt beschadigde cellen en corrigeert tekenen van veroudering. Het kan ook worden aangebracht op de tere huid rondom ogen en lippen.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Voor een 24 uur durende vochtregulatie zorgt deze frisse en lichtgewichte textuur! Alle opperhuid lagen worden gereguleerd door deze parabenenvrije formule. Tevens verzacht en kalmeert het de huid.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Bevat de hoogste concentratie Hyaluronic Acid waardoor de hydratatie doordringt in alle opperhuid lagen. Ultra fijne, geur en parabenenvrije formulie die gebruikt wordt onder alle SWISS/SKIN SOLUTION crèmes, ongeacht het huidtype. Ook te gebruiken rondom de ogen en lippen.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Verzekert een continue vochtregulatie gedurende de nacht en herstelt de beschermende huidbarrière. Zijdezacht en licht filmvormend met actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid perfect kan ademen.Vrij van parabenen.  

Clean & Comfort Alpine...

Ideaal voor de gevoelige huid en rondom de ogen. De ultra-zachte micellen verwijderen en lossen perfect de make-up op en zorgen voor een schone huid in één enkele beweging. Reukloos, zonder zeep en vrij van parabenen. Oogheelkundig getest.   

Clean & Comfort Caress...

Rijk aan aloë vera verwijdert het make-up, brengt het vocht aan en kalmeert het de huid in één simpele beweging. De formule is voor gezicht en ogen. Ideaal voor de droge huid. Oogheelkundig getest.  

Clean & Comfort Toning...

Rijk aan aloë vera verwijdert het efficiënt en nauwkeurig de make-up na gebruik van de Caress Cleansing Milk en reguleert vocht. Alcohol vrij.  

Display Anti-Age Pro 6 stuks

 De ANTI-AGE PRO Time Release System Night Care,een product ingesteld op het natuurlijke huid bioritme! Deze buitengewone anti-ageing care is ontwikkeld om te ontgiften, beschadigde cellen te herstellen en tekenen van ouderdom te corrigeren. Rondom ogen en lippen kan de zijdezachte textuur ook aangebracht worden. Vrij van parabenen. 's Nachts te...

Display Aqua Plus

Een droge huid met onvolodoende vocht verliest elasticiteit, voelt strak aan en rimpels verschijnen vroegtijdig. Hoe minder de huid wordt beschermd, des te gevoeliger is die en wordt eerder rood. Geconcentreerd in puur Hyaluronic Acid met drievoudig moleculair gewicht, dringen de AQUA PLUS producten tot in de kern van de huid om die intensief en langdurig...

Display Clean & Comfort

Door ongeschikte reinigingsproducten te gebruiken kan de huid geïrriteerd raken en onprettig aanvoelen. Een gespecialiseerde lijn van doeltreffende dermo-cleansers met een zeer gevoelige samenstelling die de huidbarrière ontzien. Veel actieve ingrediënten van Zwitsere Alpenplanten worden hierin verwerkt.