Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman>Penselen

Tweezerman>Penselen

Penselen
De penselen van Tweezerman zijn vervaardigd van Natrafil® filamenten (vezels), een gepatenteerde technologie van DuPont™. Deze filamenten hebben een "light as air" fluweelzachte en natuurlijk aanvoelende textuur. Eindeloze variaties zijn mogelijk om een natuurlijke, egale stand out make-up look te creëren.

   producten per pagina

Tweezerman Blender Brush

Het geheim achter het creeren van geweldige schaduw effecten is het blenden van tinten op een goede manier. Dit 'blending' penseel van Natrafil vezels werkt perfect voor het creeren van smokey eyes en een schaduw effect. Gebruik het penseel tezamen met de Shader Brush om prachtige oog make-up effecten te creeren.

Tweezerman Blush Brush

De perfecte ultra zachte blush brush, met ronde afwerking, geeft de huid een frisse, gezonde en dekkende kleur (Natrafil vezels dicht op elkaar).

Tweezerman Contour Concealer Brush

Dit penseel is uitermate geschikt voor het 'shapen'van het gezicht. De unieke vorm van dit penseel volgt de natuurlijke vormen van het gezicht en komt tevens met gemak bij de moeilijkere gebieden van het gezicht, zoals de binnenkant van de ogen.

Tweezerman Finishing Contour Brush

De innovatieve vorm en een mix van vezels geven je gezicht een prachtig contour en 'laagjes' effect in combinatie met make-up producten. Gaat uit de collectie, dus op=op!

Tweezerman Flat Top Foundation...

De platte, maar toch zachte ondergrond van deze penseel van Natrafil vezels is ideaal voor het blenden en 'polijsten' voor een egale basis look.

Tweezerman Foundation Brush

Een must have penseel in je collectie van make-up penselen. De platte, taps toelopende vorm van deze foundation brush geeft een moeiteloze, corrigerende dekking. Gaat uit de collectie, dus OP=OP!    

Tweezerman Line Glider TM Brush

De Line Glider Brush bestaat uit een unieke mix van vezels, zodat deze gebruikt kan worden met elk soort product. De gebogen vorm van de rand van het penseel volgt het contour van het oog en maakt het aanbrengen van eyeliner eenvoudig.

Tweezerman Pointed Concealer Brush

Breng concealer aan op de punt van het penseel van Natrafil vezels  en strijk dit zachtjes over de probleemgebieden totdat de dekking egaal en onzichtbaar is geworden.

Tweezerman Pointed Foundation Brush

De perfect gevormde puntige penseel werkt ideaal voor het aanbrengen van foundation op de natuurlijke rondingen van het gezicht en geeft een professionele dekking.

Tweezerman Powder Brush

Een must have make-up penseel voor de 'finish' van het gezicht, nek en decolleté. Ideaal voor het creeren van een prachtige, natuurlijke look. Deze luxe poeder penseel van Natrafil vezels is geschikt voor alle soorten poeder applicaties.

Tweezerman Shader Brush

Breng met dit penseel één kleurlaag oogschaduw aan op het ooglid of breng diverse basis lagen aan en blend dit met de Blender Brush. De Natrafil vezels van de Shader Brush zijn zacht (en dicht bij elkaar), waardoor er op het ooglid kleur aangebracht kan worden zonder dat het gaat irriteren. Ook voor smokey eyes.