Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA>Ogen>Make-up>Eyeshadow Duo Powder

MAVALA>Ogen>Make-up>Eyeshadow Duo Powder

Eyeshadow Duo Powder
Duo eye shadow in poedervorm. Fraai uitgevoerd in witte verpakking met spiegel aan de binnenkant. Ook displays leverbaar.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 1 Aqua

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.1 Aqua is een combinatie van bijna wit en aqua. Ook verkrijgbaar in een display met de 6 kleuren combinaties.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 2 Grey...

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.2 Grey Chic is een combinatie van roze en donker grijs. Ook verkrijgbaar in een display met 6 kleuren combinaties.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 3...

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.3 Smoky Purple is een combinatie van violet en paars. Ook verkrijgbaar in een display met de 6 kleuren combinaties.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 4...

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.4 Sweet Truffle is een combinatie van oud roze en bruin. Ook verkrijgbaar in een display met de 6 kleuren combinaties.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 5 Jungle

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.5 Jungle is een combinatie van zacht geel/beige en leger groen. Ook verkrijgbaar in een display met de 6 kleuren combinaties.

Eye Shadow DUO POWDER nr. 6 Arctic

Eindelijk introduceert MAVALA de duo blocks eye shadow satin powder. In gangbare combinaties, verzorgend, fraai verpakt, een echte aanwinst in het assortiment. Nr.6 Arctic is een combinatie van licht blauw en spijker blauw. Ook verkrijgbaar in een display met de 6 kleuren combinaties.