Snel Import VOF

Home > Diversen>Napkin

Diversen>Napkin

Napkin

Een hygiënisch samengeperst doekje dat zich ontvouwt wanneer het vermengd wordt met een vloeistof. Multi-functioneel in gebruik. Ook voor verkoop mogelijk.

NAPKIN Ampulla Black

Om een perfecte set te presenteren is dit karafje van zwart glas een eyecatcher in het geheel. Vloeistof die u wenst toe te voegen aan de napkin kan hierin geschonken worden. Inhoud 250ml.

NAPKIN Ampulla glas

Om een perfecte set te presenteren is dit karafje van helder glas een eyecatcher in het geheel. Vloeistof die u wenst toe te voegen aan de napkin kan hierin geschonken worden. Inhoud 250ml.

NAPKIN Cool 25 stuks tubes met...

Ook voor uw klant hebben wij een geschikt Napkin product. In een tube zitten 10 napkins die gemakkelijk mee te nemen zijn in de tas, op reis, of op welke plek dan ook. Display bevat 25 tubes, ook los te koop. Tablet in water dompelen en u heeft een viscose doekje dat 100% biologisch afbreekbaar is.

NAPKIN Cool 500 stuks

500 Napkins in een omdoos van karton. Ondergedompeld in een vloeistof ontvouwt het tabletje zich tot een handig viscose doekje, 100% biologisch afbreekbaar.

NAPKIN Cool tube 10 stuks

10 stuks napkins in een tube die gemakkelijk mee te nemen zijn in de tas, op reis of waar dan ook.  Leuke gadget voor uw klant, of als relatiegeschenk. Tablet in water dompelen en u heeft een viscose doekje dat 100% biologisch afbreekbaar is.

NAPKIN Core

Fraaie kunststof bak, waar de napkins in geplaatst kunnen worden en waar een uitsparing in aanwezig is voor de vloeistof. Decoratief in uw salon!

NAPKIN Core One

Zwart kunststof bakje ( 9 x 9 cm), waarin een uitsparing aanwezig is voor vloeistof en waar 2 napkins als voorraad in geplaatst kunnen worden. Handig.

NAPKIN Cup

Klein mat zwart bakje van steen geschikt voor één napkin.