Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > CHI aromatherapie

CHI aromatherapie

CHI aromatherapie


CHI AROMATHERAPIE

Het toepassen van essentiële oliën, aromatische stoffen uit planten en bomen voor gezondheid en welzijn, wordt aromatherapie genoemd. Naast therapeutisch gebruik van deze oliën zijn er talloze andere manieren om ze te gebruiken: denk aan inhalatie, massage, baden, kompressen of verdamping. In samenwerking met Chi International biedt Snel Import u een aantal producten aan die een toegevoegde waarde kunnen geven aan uw salon.

   producten per pagina

--Chi Lavinchi badolie 150ml.

Een lavendelcompositie die zorgt voor diepe ontspanning en rust in bad. Huidverzorgend, kalmerend en verzachtend, geschikt ook voor ruwe en schrale huid.

--Chi neutrale badolie 1000ml.

Om neutraal te gebruiken of er essentiële oliën in te mengen. Deze hydrofiele olie is gemengd met een emulgator, waardoor deze goed oplost in water. Met deze olie kunt u ook uw make-up verwijderen en uw gezicht reinigen. Men maakt de vingers nat en brengt het water over de olie aan. Er ontstaat dan een melkachtig product. De olie neemt de in vet oplosbare...

-Aromecum 8ste druk

Honderden jaren kennis van aromatherapie: Het Aromecum Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem door: Drs. Harmen Rijpkema. Een naslagwerk (550 pagina's ) én leesboek tegelijk!  Voor iedereen die meer wil weten over en hoe en waarom van aromatherapie! De allernieuwste druk is NU te koop!

Chi Aroma Car Kit

Voor een subtiele begeuring en gezonde lucht in de auto. De Aroma Car Kit is een handige manier om snel de lucht in de auto zuiver en fris te maken. Door een universele Clip-on kan deze verdamper in bijna elke auto geklikt worden op het lucht ventilatie systeem.

Chi Aromalogica Dreams

Deze Aroma diffuser heeft 3 functies t.w. luchtzuivering, aromatherapeutisch effect en luchtbevochtiging.  

Chi Aromalogica Stone White

Deze verdamper is een traditioneel geglazuurd stukje keramiek.

Chi Aromassage basic 2 500ml

Neutrale huid-en massageolie. Duet van jojoba en amandelolie. Een neutrale massage-en huidolie die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Door de combinatie van zoete amandelolie met jojoba is een goede geurneutrale olie gecreëerd die u als basis kunt gebruiken voor een lichaams/gezichtsmassage. Ook geschikt als basis voor de dagelijkse verzorging van...

Chi Aromastream

De Aromastream biedt een schone, veilige en doeltreffende methode om essentiële oliën te verspreiden zonder dat daarbij warmte of vuur wordt gebruikt. In plaats daarvan wordt de vluchtige olie door een luchtstroom verdampt waardoor de geur puur wordt gehouden totdat de olie op is. Kan dag en nacht zonder toezicht gebruikt worden.

Chi Aromastream filter

Filter voor gebruik Aromastream

Chi biologische Tea Tree olie,...

Tea tree olie(wonderolie) is een zeer breed inzetbare eerste hulp bij de meeste huis-tuin-en keukenkwaaltjes, dus zou bij iedereen in het medicijnkastje moeten staan.

Chi comp. Back to Earth olie 10ml.

Brengt je terug op aarde, voeten op de grond. Bevordert nachtrust, huidverzorgend, ondersteunt herstellend vermogen huid, ontstoken huid, vermoeidheid.

Chi comp. Bloemenweide olie 10ml.

Door de aanwezigheid van sinaasappel en bergamot brengt deze olie zon en vrolijkheid.