Snel Import VOF

Home > MAVALA>Nagellak>Displays

MAVALA>Nagellak>Displays

Displays

Mavala nagellak displays

   producten per pagina

--Nagellak Display Mavala...

Voorjaar/zomer 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. Heel sprekend op vooral de teennagels! Vrolijke presentatie. In een display maar ook los te koop.

Display Mavala Lipstick Melodic...

Super fraaie display van MAVALA;  een combinatie van de 5ml.flacons nagellak SYMPHONIC met de verzorgende lipsticks MELODIC. LIMITED EDITION!

Nagellak display First Class 36 st.

Voor voorjaar en zomer 2016 is er keuze uit 2 displays, zachte, verfijnde tinten zoals de First Class en stoere, uitgesproken tinten, de Sundream color's, ook heel geschikt voor teenagels. U mag ook een combi maken van de 2 displays, bv 3 stuks van de first class en 3 stuks van de Sundream (dus 12 verschillende kleuren met 3 afgevuld). 

Nagellak display LEEG Wij houden...

Stel zelf uw display samen.

Nagellak display Sundream...

Een combi van zachte en sprekende tinten voor voorjaar/zomer 2016. Zes kleurtjes met 6 per kleur afgevuld. U kunt ook een combinatie maken met de First Class display zodat u totaal 12 tinten heeft (met 3 per kleur afgevuld).

Nagellak Display Symphonic...

Warme, chique, aardetinten zijn helemaal hot voor deze herfst/winter. Display gratis bij aankoop 6 x 6 nagellakjes. Inhoud flacon 5 ml. LIMITED EDITION.  

Nagellak Schappen display Mavala...

Langgerekte display, uitstekend geschikt om op een plank of in een open kast te plaatsen. Ook in een kleinere uitvoering te bestellen, geschikt voor 26 kleuren.

Nagellak Schappen display Mavala...

Langgerekte display, uitstekend geschikt om op een plank of in een open kast te plaatsen. Ook in een grotere uitvoering te bestellen, geschikt voor 26 kleuren.