Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA>Nagellak>Displays

MAVALA>Nagellak>Displays

Displays

Mavala nagellak displays

   producten per pagina

---Nagellak Display Mavala Christmas Baubles
----Christmas Baubles in display...

Hoe leuk zijn deze 36 kerstballen als cadeautje om in de kerstboom te hangen of als relatie geschenkje! In 4 roodtinten in bijpassende "kerstballendoos" een decoratieve verfraaiing van uw winkel of salon! 

----Christmas Baubles tray 12 stuks
----Christmas Baubles tray 12 stuks

In tray met 12 stuks nagellakjes in kerstbal! In de kerstboom te hangen om cadeaut te doen. Bevat: 3 x nr.3, 3 x nr. 53, 3 x nr.78, 3 x nr. 146.

Nagellak Display Mavala New Look Color's
----Nagellak Display Mavala New...

Herfst/winterkleuren 2017/2018. Een combinatie van metalic, nude en classic colors! Warme tinten, die worden gepresenteerd in een bijpassende display.NU LEVERBAAR!

Combi 2017 Display
---Combi 2017 Display

Deze overzichtelijke combi display bevat 36 x 3 tinten nagellak en 23 x 3 verzorgende producten. Afmetingen display 50.7 x 24 x 50.7 cm. Zonder MAVALA header: 45 cm. Levertijd 4 weken.  

---Nagellak Display Mavala Cosmic Collection
---Nagellak Display Mavala...

Leuk voor de feestdagen 2017/2018, deze fancy display met diverse glitterlakken! In combinatie met de bijpassende display een eyecatcher! NU LEVERBAAR!

Display Mavala Lipstick Melodic...

Super fraaie display van MAVALA;  een combinatie van de 5ml.flacons nagellak SYMPHONIC met de verzorgende lipsticks MELODIC.

Nagellak display LEEG Wij houden...

Stel zelf uw display samen.

Nagellak display Mavala 30 kleuren

Display afgevuld met 3 stuks per kleur! 

Nagellak Display Symphonic...

Warme, chique, aardetinten zijn helemaal hot voor deze herfst/winter. Display gratis bij aankoop 6 x 6 nagellakjes. Inhoud flacon 5 ml. LIMITED EDITION.  

Nagellak Schappen display Mavala...

Langgerekte display, uitstekend geschikt om op een plank of in een open kast te plaatsen. Ook in een kleinere uitvoering te bestellen, geschikt voor 26 kleuren.