Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA>Displays

MAVALA>Displays

Displays
Mavala heeft talrijke displays in haar assortiment: van ogen, voeten en gezicht, tot handen en totaal diversiteit in producten. Met MAVALA kun je alle kanten op.

   producten per pagina

----Display Mavala Stop 12 stuks

Eet je nagels niet op! Dit product is bedoeld voor nagelbijten, maar ook voor duimzuigen. NIet gebruiken voor kindjes onder 3 jaar, omdat de smaakpapillen nog niet goed zijn ontwikkeld, dus de bittere smaak zelfs lekker vinden. Display leverbaar in september.

----Display Mavala Sundream...

Zonnige display met de allernieuwste nagellakkleuren en lipsticks. Standaard  is opnieuw te gebruiken voor andere kleurtjes.

----Display Minute Quick Finish 36 stuks
----Display Minute Quick Finish...

Wanneer u met deze sneldroger extra in de salon werkt en aandacht geeft, zult u zien hoe iedereen hier enthousiast over is. Een droger die binnen enkele seconden "touch dry" is, maar bovendien een prachtige glans achterlaat. De echte aanrader.

----Micro Display lipsticks en...

Voor de  winter heeft MAVALA een samenstelling gemaakt van een display lipsticks en nagellak, die geplaatst zijn in de micro display. Warme wintertinten, die goed met elkaar te combineren zijn. BELANGRIJK: ENKELE WEKEN LEVERTIJD.

----Red Dots Display nagelverzorging
----Red Dots Display...

Afgevuld met 6 x 3 nagellakjes, bevat deze display ook 2 x base en 2 x topproducten. De 002 is bedoeld voor gezonde, probleemloze nagels, de mavastrong voor fragile, kwetsbare nagels. De colorfix is  een glanzende acryllaag over de nagellak heen. Mavadry op oliebasis is tevens een verzorgend product voor de nagelriemen. Fraaie presentatie! LEVERBAAR IN...

---Afbeelding Mavala Display...

Display totaal SWISS/SKIN SOLUTION afgevuld zoals op afbeelding.

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.

--Display 12 stuks Eye Double Lash

Dit populaire product kunnen wij nu ook leveren in een trendy display met 12 stuks! Een juiste verzorging voor de wimpers waarbij ze ook verlengd en versterkt worden!

--Nagellak display Mavala Color...

Voorjaar 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. In een display of los per stuk te bestellen.

--Nagellak Display Mavala...

 Heel sprekend op vooral de teennagels! Vrolijke presentatie. In een display maar ook los te koop.