Snel Import VOF

Home > MAVALA>Displays

MAVALA>Displays

Displays

Mavala heeft talrijke displays in haar assortiment: van ogen, voeten en gezicht, tot handen en totaal diversiteit in producten. Met MAVALA kun je alle kanten op.

   producten per pagina

----Display Mavala Lipstick...

Super fraaie display van MAVALA;  een combinatie van de 5ml.flacons nagellak SYMPHONIC met de verzorgende lipsticks MELODIC.

----Display MAVALA lipstick...

Weer heeft MAVALA  een combinatie van nagellak en lipstick in de trendy modekleuren ontwikkeld. Op bestelling leverbaar. Warme, gevarieerde tinten voor 2017.

----Display Mavala Stop 12 stuks

Eet je nagels niet op! Dit product is bedoeld voor nagelbijten, maar ook voor duimzuigen. NIet gebruiken voor kindjes onder 3 jaar, omdat de smaakpapillen nog niet goed zijn ontwikkeld, dus de bittere smaak zelfs lekker vinden. Display leverbaar in september.

----Display Mavala Sundream...

Zonnige display met de allernieuwste nagellakkleuren en lipsticks. Standaard  is opnieuw te gebruiken voor andere kleurtjes.

----Micro Display lipsticks en...

Voor de  winter heeft MAVALA een samenstelling gemaakt van een display lipsticks en nagellak, die geplaatst zijn in de micro display. Warme wintertinten, die goed met elkaar te combineren zijn. BELANGRIJK: ENKELE WEKEN LEVERTIJD.

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.

--Display 12 stuks Eye Double Lash

Dit populaire product kunnen wij nu ook leveren in een trendy display met 12 stuks! Een juiste verzorging voor de wimpers waarbij ze ook verlengd en versterkt worden!

--Nagellak display Mavala Color...

Voorjaar 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. In een display of los per stuk te bestellen.

Display 12 stuks Gel Finish Top...

Transparante gel top coat die zorgt voor volume, gladheid en extra glans op de nagels. "Gel-like" uitstraling.

Display 12 stuks MAVA+ Extreme...

Actie: 2 producten gratis + display gratis bij aankoop. 12 stuks geleverd, 10 stuks afrekenen.