Snel Import VOF

Home > MAVALA>Displays

MAVALA>Displays

Displays

Mavala heeft talrijke displays in haar assortiment: van ogen, voeten en gezicht, tot handen en totaal diversiteit in producten. Met MAVALA kun je alle kanten op.

   producten per pagina

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.

--Display 12 stuks Eye Double Lash

Dit populaire product kunnen wij nu ook leveren in een trendy display met 12 stuks! Een juiste verzorging voor de wimpers waarbij ze ook verlengd en versterkt worden!

--Nagellak display Mavala Color...

Voorjaar 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. In een display of los per stuk te bestellen.

Display 12 stuks Gel Finish Top...

Transparante gel top coat die zorgt voor volume, gladheid en extra glans op de nagels. "Gel-like" uitstraling.

Display 12 stuks MAVA+ Extreme...

Actie: 2 producten gratis + display gratis bij aankoop. 12 stuks geleverd, 10 stuks afrekenen.

Display Anti-Age Pro 6 stuks

 De ANTI-AGE PRO Time Release System Night Care,een product ingesteld op het natuurlijke huid bioritme! Deze buitengewone anti-ageing care is ontwikkeld om te ontgiften, beschadigde cellen te herstellen en tekenen van ouderdom te corrigeren. Rondom ogen en lippen kan de zijdezachte textuur ook aangebracht worden. Vrij van parabenen. 's Nachts te gebruiken...

Display Aqua Plus

Een droge huid met onvolodoende vocht verliest elasticiteit, voelt strak aan en rimpels verschijnen vroegtijdig. Hoe minder de huid wordt beschermd, des te gevoeliger is die en wordt eerder rood. Geconcentreerd in puur Hyaluronic Acid met drievoudig moleculair gewicht, dringen de AQUA PLUS producten tot in de kern van de huid om die intensief en langdurig...

Display Lipstick Mavala Melodic...

Een prachtige combinatie met de Symphonic Collection nagellak van Mavala zijn deze warme, hippe tinten lipstick voor de herfst/winter 2015/2016.

Display Mavala Eye Care Products

Gepresenteerd in een fraaie standaard vindt u de verzorgende/reinigende oogproducten van MAVALA.

Display Mavala Eye Shadow...

Nog meer keus in de eye shadow potloden van MAVALA:  deze display wordt afgevuld met 22 verschillende kleuren. Van alle kleuren testers aanwezig. Een eye-catcher!

Display Mavala Eyelash care 24 uur

Een totaalverzorging van 24 uur voor uw wimpers. Mascara volume/lengte (met herstellende ingrediënten)  en eye double lash serum, dat zorgt voor dikkere, vollere en langere wimpers bij regelmatig gebruik.