Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Nieuw

Nieuw

Hier zijn alle nieuwe producten met eventuele speciale prijzen te vinden.

   producten per pagina

-----10 x Vergrotende spiegel met licht
-----10 x Vergrotende spiegel...

Speciale aanbieding in transparant etui! Spiegel 10 x vergrotend met zuignapjes voor eventueel op de spiegel te plakken. Bevat lampje om bij slecht licht te werken of bij aanbrengen van contactlenzen. 

Anti-condens spiegel van G.E.A.R. serie
-----Anti-condens spiegel van...

Handig voor heren: Deze praktische scheerspiegel voor thuis en onderweg bevat aan de achterkant een reservoir waar warm water in kan worden gedaan. Hierdoor beslaat de spiegel niet onder de douche. Een wisser wordt bijgeleverd. Spiegel is niet vergrotend. Inklapbare zuignap om te bevestigen aanwezig.

Assorti Wide Grip Slant Tweezer
-----Assorti Wide Grip Slant...

STOP AANBIEDING! Voor meer controle tijdens het epileren zorgt deze slant tweezer met wijde greep! Nu assorti diverse kleuren, t.w. klassiek, zwar en paars, dit voor een heel lage prijs! Speciale prijs door iets beschadigde verpakking....OP=OP!  

-----MavaMed display 9 stuks
-----MavaMed display 9 stuks

Compacte display afgevuld met 6 stuks MavaMed Oplossing voor Schimmelnagels! Per direct leverbaar. Ook per stuk te bestellen.

MavaMed Oplossing voor Schimmelnagels
-----MavaMed Oplossing voor...

Voor deze hardnekkige nagelinfectie heeft MAVALA een medisch product ontwikkeld dat, door de samenstelling van diverse essentiële oliën (w.o.tea tree), melkzuur en ureum, een uiterst geschikt product is dat de infectie onmiddellijk doet stoppen en besmetting in de hand houdt.

-----Slant Tweezer Stardust

In fraai doosje verpakt nu de pastel getinte Stardust tweezer in speciale aanbieding!  Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnste haartjes.

-----Stainless Steel schaar...

STOP AANBIEDING! Door iets beschadigde buitenverpakking deze super lage prijs! Ideaal voor het knippen van wenkbrauw-gezicht-neus en oorhaar. De uiteinden zijn rond om veilig te knippen.  KNIP neus-en oorhaar altijd, NOOIT uittrekken. Ook geschikt voor "wilde haren" van de wenkbrauw! OP=OP!

----Complexion Cleansing Brush
----Complexion Cleansing Brush

Deze reinigende brush reinigt intensief tot diep in de poriën met zijn superzachte en zijdeachtige synthetische haartjes. Ergonomisch vorm gegeven waardoor hij gemakkelijk vast te houden is. Water kan gemakkelijk uit de borstel druppelen omdat die kan worden neergezet. Kapje heeft ventilatiegaatjes.

----Micro Tool Palette
----Micro Tool Palette Tweezerman

Alles in mini uitvoering t.w. mini slant tweezer, wenkbrauwborstel, wenkbrauwpenseel en wenkbrauwmesje. In de tas mee te nemen in tinnen blikje. NU LEVERBAAR!

Nagellak 10 Reykjavik
----Nagellak 10 Reykjavik

NIEUW! VOORJAAR/ZOMER 2018!

----Nagellak 11 Hanoi
----Nagellak 11 Hanoi

NIEUW! VOORJAAR/ZOMER 2018

----Nagellak 13 Riyadh
----Nagellak 13 Riyadh

NIEUW! VOORJAAR/ZOMER 2018!