Snel Import VOF

Home > Nieuw

Nieuw

NIEUWE ADRESGEGEVENS PER 3 APRIL 2017: SNEL IMPORT VOF: Verlengde Hoge Klei 22, 2242 NS Wassenaar, tel. 071-4081517.

   producten per pagina

----PLANTERS Tinnetje met Aloë...

AANBIEDING 9 STUKS ASSORTI ! Dit PLANTER'S product bevat Aloë Vera, rijstolie,lijnzaadolie,hypericum-en amandelolie. Een multifunctionele crème die geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. Voor alle kleine oneffenheden, verbrande huid, eczeem etc. Nu verkrijgbaar in tinnen blikje, gemakkelijk voor in de tas. Inkoopprijs per stuk € 2.95, nu €...

-- Slant Rose Gold tweezer +...

In het populaire rosé gold een fraai setje dat bestaat uit een 10 x vergrotende spiegel met mini slant tweezer. Limited edition!

----Display Mavala Stop 12 stuks

Eet je nagels niet op! Dit product is bedoeld voor nagelbijten, maar ook voor duimzuigen. NIet gebruiken voor kindjes onder 3 jaar, omdat de smaakpapillen nog niet goed zijn ontwikkeld, dus de bittere smaak zelfs lekker vinden. Display leverbaar in september.

----PLANTER'S Aloë Gel 99,9%

Deze aloë vera gel beschermt, verzacht en hydrateert alle huidtypes. Ideaal voor; zonnebrand, roodheid, ontstoken huid, uitermate droge huid en insectenbeten. Bevat polysaccaride-titred 100% pure Aloë Vera.

----PLANTER'S Repairing...

Voor het eco bewustzijn is dit product: zonder paraben, SLS en SLES sulfaat, geen minerale olie, alcoholvrij, zonder kunstmatige kunstst. etc. 

----Refectocil Lash & Brow Bar----

In een fraai gestylde display heeft u nu alle producten van REFECTOCIL binnen handbereik. Om zo aan de slag te gaan. Hier zult u veel plezier van hebben.

----Tw. Mini Ultra Precision...

He kleine zusje van de grote Slant is de mini met dezelfde eigenschappen als de grote: duurzaam, speciale coating, extra scherpe punt. Een juweel van een product!

----Tw.Ultra Precision Tweezer Gold

Dit pincet is het meest scherp ever! De speciale hard-coating technologie is enorm verbeterd door deze PVD titanium nitrate coating (TiN of TNT GOLD), kortom, dit pincet is extreem scherp en duurzaam. Corrosiebestendig en bevatten een beschermende laag. Na slijpen van dit pincet zal het goud van de punt haar kleur verliezen.EEN MUST HAVE!

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Lipocils Expert

Al 60 jaar geleden is dit product ontdekt als snelgroeiend middel voor wimpers en wenkbrauwen. Door de jaren heen is een gehele lijn ontwikkeld, waarvan wij u nu kennis laten maken met de LIPOCILS conditioning gel voor de wimpers. Bij consequent gebruik zult u merken dat na 28 dagen de wimpers langer, donkerder en gekrulder zijn.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.