Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Nieuw

Nieuw

NIEUWE ADRESGEGEVENS PER 3 APRIL 2017: SNEL IMPORT VOF: Verlengde Hoge Klei 22, 2242 NS Wassenaar, tel. 071-4081517.

   producten per pagina

-----Display Double Lash + gratis Remover gel
-----Display Double Lash +...

Double Lash 50 jaar! Voor vollere, langere en beschermde wimpers en wenkbrauwen! GRATIS ERBIJ: eye make-up remover gel. Speciaal voor waterproof mascara.

---Nagellak Display Mavala Christmas Baubles
----Christmas Baubles in display...

Hoe leuk zijn deze 36 kerstballen als cadeautje om in de kerstboom te hangen of als relatie geschenkje! In 4 roodtinten in bijpassende "kerstballendoos" een decoratieve verfraaiing van uw winkel of salon! 

----Christmas Baubles tray 12 stuks
----Christmas Baubles tray 12 stuks

In tray met 12 stuks nagellakjes in kerstbal! In de kerstboom te hangen om cadeaut te doen. Bevat: 3 x nr.3, 3 x nr. 53, 3 x nr.78, 3 x nr. 146.

----Eye Double Lash 10ml. + gratis Eye Make Up Remover Gel
----Eye Double Lash 10ml. +...

Gratis cadeau bij 50 jarig bestaan van Double Lash! Vollere, langere en beschermde wimpers en wenkbrauwen door toevoeging van proteïne, vitamine en glycolzuur. Resultaat na 30 dagen consequent gebruik! Gratis Eye Make Up Remover Gel, speciaal geschikt voor waterproof mascara.

----Merry & Bright Setje: mirror & mini slant
----Merry & Bright Setje:...

Voor de komende feestdagen kunnen wij u dit feestelijke setje aanbieden tegen een interessante prijs. Een combi van de meest populaire TWEEZERMAN producten t.w. een 10 x vergrotende spiegel met daarbij een goud gestreepte mini slant tweezer. 

Nagellak Display Mavala New Look Color's
----Nagellak Display Mavala New...

Herfst/winterkleuren 2017/2018. Een combinatie van metalic, nude en classic colors! Warme tinten, die worden gepresenteerd in een bijpassende display.NU LEVERBAAR!

----Red Dots Display nagelverzorging
----Red Dots Display...

Afgevuld met 6 x 3 nagellakjes, bevat deze display ook 2 x base en 2 x topproducten. De 002 is bedoeld voor gezonde, probleemloze nagels, de mavastrong voor fragile, kwetsbare nagels. De colorfix is  een glanzende acryllaag over de nagellak heen. Mavadry op oliebasis is tevens een verzorgend product voor de nagelriemen. Fraaie presentatie! LEVERBAAR IN...

----Scientifique K+ van Mavala
----Scientifique K+ ZONDER...

Naast de alom bekende Scientifique/nagelverharder met formaldehyde, brengt MAVALA nu een product op de markt met dezelfde eigenschappen maar ZONDER FORMALDEHYDE. 

----Tw. Mini Ultra Precision...

Het kleine zusje van de grote Slant is de mini met dezelfde eigenschappen als de grote: duurzaam, speciale coating, extra scherpe punt. Een juweel van een product! LET OP: IS WEER LEVERBAAR!

Combi 2017 Display
---Combi 2017 Display

Deze overzichtelijke combi display bevat 36 x 3 tinten nagellak en 23 x 3 verzorgende producten. Afmetingen display 50.7 x 24 x 50.7 cm. Zonder MAVALA header: 45 cm. Levertijd 4 weken.  

---Deborah Display Fluid Velvet Mat Lipstick
---Deborah Display Fluid Velvet...

Super trendy is deze long lasting matte lipstick van DEBORAH MILANO. Display met 9 tinten, afgevuld met 4 per kleur. Testers aanwezig.

---G.E.A.R. Gift Grooming Set
---G.E.A.R. Gift Grooming Set

Voor de man die het verdient! Deze luxueuze toilettas bevat een zwarte tweezer, een schaar voor gezichtsharen, scheerkwast met bijbehorende standaard!