Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Nieuw

Nieuw

NIEUWE ADRESGEGEVENS PER 3 APRIL 2017: SNEL IMPORT VOF: Verlengde Hoge Klei 22, 2242 NS Wassenaar, tel. 071-4081517.

   producten per pagina

----Merry & Bright Setje: mirror & mini slant
----Merry & Bright Setje:...

Voor de komende feestdagen kunnen wij u dit feestelijke setje aanbieden tegen een interessante prijs. Een combi van de meest populaire TWEEZERMAN producten t.w. een 10 x vergrotende spiegel met daarbij een goud gestreepte mini slant tweezer. Hoe meer u er koopt, hoe beter de prijs! Sla uw slag!

---Nagellak Display Mavala Christmas Baubles
----Nagellak Display Mavala...

Hoe leuk zijn deze 36 kerstballen als cadeautje om in de kerstboom te hangen of als relatie geschenkje! In 4 roodtinten in bijpassende "kerstballendoos" een decoratieve verfraaiing van uw winkel of salon!

Nagellak Display Mavala New Look Color's
----Nagellak Display Mavala New...

Herfst/winterkleuren 2017/2018. Een combinatie van metalic, nude en classic colors! Warme tinten, die worden gepresenteerd in een bijpassende display.NU LEVERBAAR!

Combi 2017 Display
---Combi 2017 Display

Deze overzichtelijke combi display bevat 36 x 3 tinten nagellak en 23 x 3 verzorgende producten. Afmetingen display 50.7 x 24 x 50.7 cm. Zonder MAVALA header: 45 cm. Levertijd 4 weken.  

---Deborah Display Fluid Velvet Mat Lipstick
---Deborah Display Fluid Velvet...

Super trendy is deze long lasting matte lipstick van DEBORAH MILANO. Display met 9 tinten, afgevuld met 4 per kleur. Testers aanwezig.

---G.E.A.R. Gift Grooming Set
---G.E.A.R. Gift Grooming Set

Voor de man die het verdient! Deze luxueuze toilettas bevat een zwarte tweezer, een schaar voor gezichtsharen, scheerkwast met bijbehorende standaard!

---G.E.A.R. Neushaar Trimmer

Terug van weggeweest!  Voor het trimmen van ongewenst haar,voor zowel de neus als de oren. Brengt geen beschadigingen aan de huid.

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

---Nagellak 25 Copenhagen
---Nagellak 25 Copenhagen

Inhoud 5ml. Winter 2017/2018.

Nagellak 26 Seoul
---Nagellak 26 Seoul

Inhoud flacon 5 ml. METALLIC NAGELLAK Winter 2017/2018