Snel Import VOF

Home > Nieuw

Nieuw

NIEUWE ADRESGEGEVENS PER 3 APRIL 2017: SNEL IMPORT VOF: Verlengde Hoge Klei 22, 2242 NS Wassenaar, tel. 071-4081517.

   producten per pagina

-- Slant Rose Gold tweezer +...

In het populaire rosé gold een fraai setje dat bestaat uit een 10 x vergrotende spiegel met mini slant tweezer. Limited edition!

----Refectocil Lash & Brow Bar----

In een fraai gestylde display heeft u nu alle producten van REFECTOCIL binnen handbereik. Om zo aan de slag te gaan. Hier zult u veel plezier van hebben.

---9 x Planter's Tinnetje...

AANBIEDING 9 STUKS ASSORTI ! Dit PLANTER'S product bevat Aloë Vera, rijstolie,lijnzaadolie,hypericum-en amandelolie. Een multifunctionele crème die geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. Voor alle kleine oneffenheden, verbrande huid, eczeem etc. Nu verkrijgbaar in tinnen blikje, gemakkelijk voor in de tas. Inkoopprijs per stuk € 2.95, nu €...

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Lipocils Expert

Al 60 jaar geleden is dit product ontdekt als snelgroeiend middel voor wimpers en wenkbrauwen. Door de jaren heen is een gehele lijn ontwikkeld, waarvan wij u nu kennis laten maken met de LIPOCILS conditioning gel voor de wimpers. Bij consequent gebruik zult u merken dat na 28 dagen de wimpers langer, donkerder en gekrulder zijn.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

--Nagellak display Mavala Color...

Voorjaar 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. In een display of los per stuk te bestellen.

--Nagellak Display Mavala...

Voorjaar/zomer 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. Heel sprekend op vooral de teennagels! Vrolijke presentatie. In een display maar ook los te koop.

-Aromecum 8ste druk

Honderden jaren kennis van aromatherapie: Het Aromecum Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem door: Drs. Harmen Rijpkema. Een naslagwerk (550 pagina's ) én leesboek tegelijk!  Voor iedereen die meer wil weten over en hoe en waarom van aromatherapie! De allernieuwste druk is NU te koop!

Anti-age Pro Time Release System...

Gesynchroniseerd op het natuurlijk huid bioritme zorgt deze buitengewone anti-ageing care voor ontgiften, het herstelt beschadigde cellen en corrigeert tekenen van veroudering. Het kan ook worden aangebracht op de tere huid rondom ogen en lippen.