Snel Import VOF

Home > Diversen

Diversen

In deze categorie vindt u KNIZE TEN, PRESENT CORNER EN DIVERSE ANDERE PRODUCTEN.

   producten per pagina

--- Neoject steriele naaldjes

Wegwerp naaldjes, steriel verpakt, geschikt voor verwijderen mee-eters en milia. 26g x 1/2 ( 0.45 x 13mm.) 

---9 x Planter's Tinnetje...

AANBIEDING 9 STUKS ASSORTI ! Dit PLANTER'S product bevat Aloë Vera, rijstolie,lijnzaadolie,hypericum-en amandelolie. Een multifunctionele crème die geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. Voor alle kleine oneffenheden, verbrande huid, eczeem etc. Nu verkrijgbaar in tinnen blikje, gemakkelijk voor in de tas. Inkoopprijs per stuk € 2.95, nu €...

---Lipocils Expert

Al 60 jaar geleden is dit product ontdekt als snelgroeiend middel voor wimpers en wenkbrauwen. Door de jaren heen is een gehele lijn ontwikkeld, waarvan wij u nu kennis laten maken met de LIPOCILS conditioning gel voor de wimpers. Bij consequent gebruik zult u merken dat na 28 dagen de wimpers langer, donkerder en gekrulder zijn.

-Aromecum 8ste druk

Honderden jaren kennis van aromatherapie: Het Aromecum Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem door: Drs. Harmen Rijpkema. Een naslagwerk (550 pagina's ) én leesboek tegelijk!  Voor iedereen die meer wil weten over en hoe en waarom van aromatherapie! De allernieuwste druk is NU te koop!

-Egg shape beauty sponge

Met deze POPULAIRE eivormige spons kunnen foundation en blush gemakkelijk aangebracht worden. Moeilijk bereikbare plekjes zijn goed te bereiken door de smalle bovenkant. De onderkant is geschikt voor het voorhoofd en de wangen. 

Body lotion La fête d'or...

Body wash 200 ml. in fraaie cadeau verpakking. Een leuk geschenk. Neutrale, frisse geur.

Chi Aromalogica Stars

Elektrische aromaverdamper met instelbare kleuren dat als sterren door de lamp schijnt. Dit 3 in 1 product combineert 3 functies: verdamping essentiële oliën, luchtbevochtiger en ionisterende werking die de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Chi comp. Herfstavond olie 10 ml.

Een geurcombinatie die warmte en intimiteit geeft.Wat is er lekkerder dan te ontspannen in de vooravond onder het genot van een glas wijn. Herfstavond is een geur die de sfeer optimaal maakt tijdens deze ontspannen momenten; zo ook tijdens een diner bij kaarslicht.

Chi Purify Air Spray 50ml.

 Deze spray is verfrissend, verhelderend en zuiverend voor de geest én iedere ruimte! Aangename geur.

Clean & Easy Spatels hout...

Nu ook de allerkleinste spatels verkrijgbaar van Clean & Easy..