Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman>Gezicht

Tweezerman>Gezicht

Gezicht

Diverse tools zijn bij TWEEZERMAN verkrijgbaar voor het gezicht.

   producten per pagina

-----Stainless Steel schaar...

STOP AANBIEDING! Door iets beschadigde buitenverpakking deze super lage prijs! Ideaal voor het knippen van wenkbrauw-gezicht-neus en oorhaar. De uiteinden zijn rond om veilig te knippen.  KNIP neus-en oorhaar altijd, NOOIT uittrekken. Ook geschikt voor "wilde haren" van de wenkbrauw! OP=OP!

----Complexion Cleansing Brush
----Complexion Cleansing Brush

Deze reinigende brush reinigt intensief tot diep in de poriën met zijn superzachte en zijdeachtige synthetische haartjes. Ergonomisch vorm gegeven waardoor hij gemakkelijk vast te houden is. Water kan gemakkelijk uit de borstel druppelen omdat die kan worden neergezet. Kapje heeft ventilatiegaatjes.

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

G.E.A.R. Scheerkwast

Deze scheerkwast van 100% dassenhaar maakt de ruwe huid weer glad,

Opvouwbaar scheermesje en...

Inklapbaar stainless steel scheermesje voor het bijwerken/verwijderen van wenkbrauwhaartjes, gezichtshaartjes, bikinilijn en nekhaartjes. Voor langdurig gebruik en zacht voor de huid.

St.St. Schaar voor gezichtsharen
St.St. Schaar voor gezichtsharen

Dit handige schaartje met de ronde top is speciaal bestemd voor wenkbrauw-gezicht-neus en oorhaar. Door de ronde top kan veilig worden geknipt! 

Tweezerman Blender Brush

Het geheim achter het creeren van geweldige schaduw effecten is het blenden van tinten op een goede manier. Dit 'blending' penseel van Natrafil vezels werkt perfect voor het creeren van smokey eyes en een schaduw effect. Gebruik het penseel tezamen met de Shader Brush om prachtige oog make-up effecten te creeren.

Tweezerman Blush Brush

De perfecte ultra zachte blush brush, met ronde afwerking, geeft de huid een frisse, gezonde en dekkende kleur (Natrafil vezels dicht op elkaar).