Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman>Gezicht

Tweezerman>Gezicht

Gezicht

Diverse tools zijn bij TWEEZERMAN verkrijgbaar voor het gezicht.

   producten per pagina

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

----Merry & Bright Setje: mirror & mini slant
--Merry & Bright Setje:...

Een stijlvol setje kunnen we aanbieden tegen een interessante prijs. Een combi van de meest populaire TWEEZERMAN producten t.w. een 10 x vergrotende spiegel met daarbij een goud gestreepte mini slant tweezer. 

G.E.A.R. Scheerkwast

Deze scheerkwast van 100% dassenhaar maakt de ruwe huid weer glad,

Opvouwbaar scheermesje en...

Inklapbaar stainless steel scheermesje voor het bijwerken/verwijderen van wenkbrauwhaartjes, gezichtshaartjes, bikinilijn en nekhaartjes. Voor langdurig gebruik en zacht voor de huid.

Slant Rose Gold mini tweezer +...

In het populaire rosé gold een fraai setje dat bestaat uit een 10 x vergrotende spiegel met mini slant tweezer. Limited edition!

Tweezerman Blender Brush

Het geheim achter het creeren van geweldige schaduw effecten is het blenden van tinten op een goede manier. Dit 'blending' penseel van Natrafil vezels werkt perfect voor het creeren van smokey eyes en een schaduw effect. Gebruik het penseel tezamen met de Shader Brush om prachtige oog make-up effecten te creeren.

Tweezerman Blush Brush

De perfecte ultra zachte blush brush, met ronde afwerking, geeft de huid een frisse, gezonde en dekkende kleur (Natrafil vezels dicht op elkaar).