Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA>Nagels

MAVALA>Nagels

Nagels
Mavala heeft sinds 50 jaar haar sporen verdiend met het vervaardigen van hand en nagel verzorgingsproducten. In speciale laboratoria in Genève, Zwitserland, worden alle producten getest en gecontroleerd.

   producten per pagina

----Display Mavala Stop 12 stuks

Eet je nagels niet op! Dit product is bedoeld voor nagelbijten, maar ook voor duimzuigen. NIet gebruiken voor kindjes onder 3 jaar, omdat de smaakpapillen nog niet goed zijn ontwikkeld, dus de bittere smaak zelfs lekker vinden. Display leverbaar in september.

----Red Dots Display nagelverzorging
----Red Dots Display...

Afgevuld met 6 x 3 nagellakjes, bevat deze display ook 2 x base en 2 x topproducten. De 002 is bedoeld voor gezonde, probleemloze nagels, de mavastrong voor fragile, kwetsbare nagels. De colorfix is  een glanzende acryllaag over de nagellak heen. Mavadry op oliebasis is tevens een verzorgend product voor de nagelriemen. Fraaie presentatie! LEVERBAAR IN...

----Scientifique K+ van Mavala
----Scientifique K+ ZONDER...

Naast de alom bekende Scientifique/nagelverharder met formaldehyde, brengt MAVALA nu een product op de markt met dezelfde eigenschappen maar ZONDER FORMALDEHYDE. 

---Mavala Swiss Pouch

Om uw relatie kennis te laten maken met MAVALA of als cadeau voor dierbare relaties. Dit vrolijke toilettasje bevat: base 002, nagellak nr.53 London, colorfix fixeerlaag, mavadry met extra verzorgende eigenschappen nagelriemen, mava+ handcream en nagelvijltjes.. 

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.

Base traitante 002 10 ml

M002  Standaard, 10 ml M212  voor professioneel gebruik, 10 ml

Coffret nail care products 6 stuks

Inhoud box: base coat 002, colorfix, mavadry, scientifique, cuticle remover en handcream.

Colorfix

M005 Standaard, 10 ml M213 voor professioneel gebruik, 10 ml

Crystal Green Remover 50ml.

Mee te nemen in het vliegtuig als handbagage is deze 50ml. nail polish remover! Zonder aceton, REUKLOOS, biologisch afbreekbaar, NIET BRANDBAAR, verzorgend.