Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman>Pincetten

Tweezerman>Pincetten

Pincetten
Beroemd door een levenslange garantie op alle producten en gratis slijpservice van beauty tools in Amerika. Adres in de verpakking. Zie www.tweezerman.nl voor meer informatie en om het slijpformulier te downloaden dat u meestuurt in de bubbeltjes envelop. Het adres om uw pincetten te laten slijpen is: TWEEZERMAN Sharpening & Repair Service, 2 Tri Harbor Court, South Dock # 1, PORT WASHINGTON, NY 11050, U.S.A. LET OP: PINCETTEN NIET GESCHIKT VOOR DE ULTRASOON.

   producten per pagina

Assorti Wide Grip Slant Tweezer
-----Assorti Wide Grip Slant...

STOP AANBIEDING! Voor meer controle tijdens het epileren zorgt deze slant tweezer met wijde greep! Nu assorti diverse kleuren, t.w. klassiek, zwar en paars, dit voor een heel lage prijs! Speciale prijs door iets beschadigde verpakking....OP=OP!  

-----Slant Tweezer Stardust

In fraai doosje verpakt nu de pastel getinte Stardust tweezer in speciale aanbieding!  Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnste haartjes.

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

G.E.A.R. Splinter pincet

Zeer fijn, spits toelopend pincet.

Mini Slant Tweezer Bahama Blue
Mini Slant Tweezer Bahama Blue

Deze Mini Slant Tweezer Bahama Blue is de vervanger van de "Green Tea".

Mini Slant Tweezer Blooming Lilac
Mini Slant Tweezer Blooming Lilac

Deze Mini Slant Tweezer Blooming Lilac  is de vervanger van de "Lovely Lavender".

Mini Slant Tweezer Neon Pink
Mini Slant Tweezer Neon Pink

Deze Mini Slant Tweezer Neon Pink is de plaatsvervanger van de "Flamingo Pink". 

Slant Rose Gold mini tweezer +...

In het populaire rosé gold een fraai setje dat bestaat uit een 10 x vergrotende spiegel met mini slant tweezer. Limited edition!