Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman>Pincetten

Tweezerman>Pincetten

Pincetten
Beroemd door een levenslange garantie op alle producten en gratis slijpservice van beauty tools in Amerika. Adres in de verpakking. Zie www.tweezerman.nl voor meer informatie en om het slijpformulier te downloaden dat u meestuurt in de bubbeltjes envelop. Het adres om uw pincetten te laten slijpen is: TWEEZERMAN Sharpening & Repair Service, 2 Tri Harbor Court, South Dock # 1, PORT WASHINGTON, NY 11050, U.S.A. LET OP: PINCETTEN NIET GESCHIKT VOOR DE ULTRASOON.

   producten per pagina

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

-----Slant Tweezer Harajuku Music
---Slant Tweezer Harajuka Music

De allerlaatste uitvoering in vierkante koker tegen een bijzondere prijs. Bij aanschaf van 9 stuks, zolang de voorraad strekt, displaytje gratis.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

---Slant Tweezer Stardust---

Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnse haartjes.Nu verkrijgbaar als Limited Edition met Stardust Print!

----Merry & Bright Setje: mirror & mini slant
--Merry & Bright Setje:...

Een stijlvol setje kunnen we aanbieden tegen een interessante prijs. Een combi van de meest populaire TWEEZERMAN producten t.w. een 10 x vergrotende spiegel met daarbij een goud gestreepte mini slant tweezer. 

G.E.A.R. Splinter pincet

Zeer fijn, spits toelopend pincet.