Snel Import VOF

Home > Tweezerman>Pincetten

Tweezerman>Pincetten

Pincetten

Beroemd door een levenslange garantie op alle producten en gratis slijpservice van beauty tools in Amerika. Adres in de verpakking. Zie www.tweezerman.nl voor meer informatie en om het slijpformulier te downloaden dat u meestuurt in de bubbeltjes envelop. Het adres om uw pincetten te laten slijpen is: TWEEZERMAN Sharpening & Repair Service, 2 Tri Harbor Court, South Dock # 1, PORT WASHINGTON, NY 11050, U.S.A. LET OP: PINCETTEN NIET GESCHIKT VOOR DE ULTRASOON.

   producten per pagina

-- Slant Rose Gold tweezer +...

In het populaire rosé gold een fraai setje dat bestaat uit een 10 x vergrotende spiegel met mini slant tweezer. Limited edition!

----Tw. Mini Ultra Precision...

He kleine zusje van de grote Slant is de mini met dezelfde eigenschappen als de grote: duurzaam, speciale coating, extra scherpe punt. Een juweel van een product!

----Tw.Ultra Precision Tweezer Gold

Dit pincet is het meest scherp ever! De speciale hard-coating technologie is enorm verbeterd door deze PVD titanium nitrate coating (TiN of TNT GOLD), kortom, dit pincet is extreem scherp en duurzaam. Corrosiebestendig en bevatten een beschermende laag. Na slijpen van dit pincet zal het goud van de punt haar kleur verliezen.EEN MUST HAVE!

---Hideaway Brow Brush + mini...

Handige 2-in-1 tool! Je begint me het omhoog kammen van de wenkbrauwen met de wenkbrauwborstel. Daarna pak je het mini pincet (aan uiteinde van de steel) om de wenkbrauwen te epileren.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

---Slant Tweezer Stardust---

Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnse haartjes.Nu verkrijgbaar als Limited Edition met Stardust Print!

---Tweezerman Rose Gold Love...

Een  pincet in combinatie met  wimperkruller in een fraai toilettasje, dit alles in de must have kleur van dit moment:  rosé goud.

G.E.A.R. Splinter pincet

Zeer fijn, spits toelopend pincet.