Snel Import VOF

Home > Tweezerman

Tweezerman

Tweezerman

Als favoriet van visagisten en modellen is Tweezerman de topper te noemen onder de beauty tools. Het innovatieve karakter, de top kwaliteit en de langdurige garantie maken het merk uniek. Kijk uit met het gebruik van de ultrasoon bij de Beauty Tools. Parfumerie en drogisterij verwijzen wij door naar de importeur van Tweezerman, Leijtens Import in Waalwijk.

   producten per pagina

----Tw. Mini Ultra Precision...

He kleine zusje van de grote Slant is de mini met dezelfde eigenschappen als de grote: duurzaam, speciale coating, extra scherpe punt. Een juweel van een product!

----Tw.Ultra Precision Tweezer Gold

Dit pincet is het meest scherp ever! De speciale hard-coating technologie is enorm verbeterd door deze PVD titanium nitrate coating (TiN of TNT GOLD), kortom, dit pincet is extreem scherp en duurzaam. Corrosiebestendig en bevatten een beschermende laag. Na slijpen van dit pincet zal het goud van de punt haar kleur verliezen.EEN MUST HAVE!

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

---Slant Tweezer Stardust---

Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnse haartjes.Nu verkrijgbaar als Limited Edition met Stardust Print!

---Tweezerman display alle...

NIEUW! In deze stijlvolle, zwarte metalen display is het gehele assortiment van Tweezerman te vinden! Alle producten zijn afgevuld met 2 stuks. Display is dubbelzijdig. Een verfraaiing voor uw salon. 

---Tweezerman Neon Wimperkruller

Deze blauwe of roze wimperkruller is een luxere versie van de klassieke wimperkruller. Graag bij berichten aangeven welke kleur.    

---Tweezerman Rose Gold Love...

Een  pincet in combinatie met  wimperkruller in een fraai toilettasje, dit alles in de must have kleur van dit moment:  rosé goud.