Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > Tweezerman

Tweezerman

Tweezerman

Als favoriet van visagisten en modellen is Tweezerman de topper te noemen onder de beauty tools. Het innovatieve karakter, de top kwaliteit en de langdurige garantie maken het merk uniek. Kijk uit met het gebruik van de ultrasoon bij de Beauty Tools. Parfumerie en drogisterij verwijzen wij door naar de importeur van Tweezerman, Leijtens Import in Waalwijk.

   producten per pagina

----Merry & Bright Setje: mirror & mini slant
----Merry & Bright Setje:...

Voor de komende feestdagen kunnen wij u dit feestelijke setje aanbieden tegen een interessante prijs. Een combi van de meest populaire TWEEZERMAN producten t.w. een 10 x vergrotende spiegel met daarbij een goud gestreepte mini slant tweezer. 

----Tw. Mini Ultra Precision...

Het kleine zusje van de grote Slant is de mini met dezelfde eigenschappen als de grote: duurzaam, speciale coating, extra scherpe punt. Een juweel van een product! LET OP: IS WEER LEVERBAAR!

---G.E.A.R. Gift Grooming Set
---G.E.A.R. Gift Grooming Set

Voor de man die het verdient! Deze luxueuze toilettas bevat een zwarte tweezer, een schaar voor gezichtsharen, scheerkwast met bijbehorende standaard!

---G.E.A.R. Neushaar Trimmer

Terug van weggeweest!  Voor het trimmen van ongewenst haar,voor zowel de neus als de oren. Brengt geen beschadigingen aan de huid.

---Lighted Slant Tweezer---

De wereldberoemde, award winnende slant tweezer wordt nu uitgebracht met een handig LED lampje. Het toegevoegde LED lampje biedt licht wanneer dit gewenst is. Het ergonomische design biedt extra comfort en helpt om nauwkeurig te werk te gaan.

---Mini Spiegel 15 x vergrotend...

Compacte en handige spiegel voor thuis of onderweg. De spiegel vergroot 15 x en is dmv zuignappen te bevestigen op een schoon en glad oppervlak. Aan/uit knop aan de acherkant. Makkelijk bij het epileren of contactlenzen inbrengen.

---Slant Tweezer Rosé Gold---

Eindelijk is ie er: de Slant Tweezer met rosé gold finishing touch! 

---Slant Tweezer Stardust---

Winnaar van diverse internationale awards! Het beste pincet ter wereld voor algemeen gebruik! Het perfect gevormde pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten verwijdert keer op keer zelfs de fijnse haartjes.Nu verkrijgbaar als Limited Edition met Stardust Print!

---Tweezerman display alle...

NIEUW! In deze stijlvolle, zwarte metalen display is het gehele assortiment van Tweezerman te vinden! Alle producten zijn afgevuld met 2 stuks. Display is dubbelzijdig. Een verfraaiing voor uw salon. 

---Tweezerman Neon Wimperkruller

Deze blauwe of roze wimperkruller is een luxere versie van de klassieke wimperkruller. Graag bij berichten aangeven welke kleur.