Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA

MAVALA

MAVALA

Het Zwitserse schoonheidshuis sinds meer dan 50 jaar. Klik op de volgende link om de uitgebreide website van MAVALA ZWITSERLAND te bezoeken. www.mavala.com

   producten per pagina

---Nagellak Display Mavala Christmas Baubles
----Christmas Baubles in display...

Hoe leuk zijn deze 36 kerstballen als cadeautje om in de kerstboom te hangen of als relatie geschenkje! In 4 roodtinten in bijpassende "kerstballendoos" een decoratieve verfraaiing van uw winkel of salon! 

----Display Mavala Sundream...

Zonnige display met de allernieuwste nagellakkleuren en lipsticks. Standaard  is opnieuw te gebruiken voor andere kleurtjes.

----Micro Display lipsticks en...

Voor de  winter heeft MAVALA een samenstelling gemaakt van een display lipsticks en nagellak, die geplaatst zijn in de micro display. Warme wintertinten, die goed met elkaar te combineren zijn. BELANGRIJK: ENKELE WEKEN LEVERTIJD.

Nagellak Display Mavala New Look Color's
----Nagellak Display Mavala New...

Herfst/winterkleuren 2017/2018. Een combinatie van metalic, nude en classic colors! Warme tinten, die worden gepresenteerd in een bijpassende display.NU LEVERBAAR!

----Scientifique K+ van Mavala
----Scientifique K+ ZONDER...

Naast de alom bekende Scientifique/nagelverharder met formaldehyde, brengt MAVALA nu een product op de markt met dezelfde eigenschappen maar ZONDER FORMALDEHYDE. 

Combi 2017 Display
---Combi 2017 Display

Deze overzichtelijke combi display bevat 36 x 3 tinten nagellak en 23 x 3 verzorgende producten. Afmetingen display 50.7 x 24 x 50.7 cm. Zonder MAVALA header: 45 cm. Levertijd 4 weken.  

---Mavala Swiss Pouch

Om uw relatie kennis te laten maken met MAVALA of als cadeau voor dierbare relaties. Dit vrolijke toilettasje bevat: base 002, nagellak nr.53 London, colorfix fixeerlaag, mavadry met extra verzorgende eigenschappen nagelriemen, mava+ handcream en nagelvijltjes.. 

---Nagellak Display Mavala Cosmic Collection
---Nagellak Display Mavala...

Leuk voor de feestdagen 2017/2018, deze fancy display met diverse glitterlakken! In combinatie met de bijpassende display een eyecatcher! NU LEVERBAAR!

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.