Snel Import VOF

0

Geen producten

  • Verzending

    € 0.00
  • Totaal

    € 0.00

Prijzen exclusief BTW

Home > MAVALA

MAVALA

MAVALA

Het Zwitserse schoonheidshuis sinds meer dan 60 jaar. Klik op de volgende link om de uitgebreide website van MAVALA ZWITSERLAND te bezoeken. www.mavala.com

   producten per pagina

----Display Lipstick Mavala Legend Collection 18 stuks
-----Display Lipstick Mavala...

Nieuwe kleuren lipstick 2018/2019 in fraaie display, te combineren met de Heritage Color's nagellak van MAVALA. Glossy, shiny and glamorous colors! Display + testers gratis.

-----MavaMed display 9 stuks
-----MavaMed display 9 stuks

Compacte display afgevuld met 6 stuks MavaMed Oplossing voor Schimmelnagels! Per direct leverbaar. Ook per stuk te bestellen.

MavaMed Oplossing voor Schimmelnagels
-----MavaMed Oplossing voor...

Voor deze hardnekkige nagelinfectie heeft MAVALA een medisch product ontwikkeld dat, door de samenstelling van diverse essentiële oliën (w.o.tea tree), melkzuur en ureum, een uiterst geschikt product is dat de infectie onmiddellijk doet stoppen en besmetting in de hand houdt.

Nagellak display Mavala Cyber Chic Collection
-----Nagellak display Mavala...

In oktober kunt u deze display met nieuwe metallic kleuren bestellen! Hip, trendy, high shine! Opvallend voor de feestdagen!

-----Nagellak display Mavala Heritage Color's
-----Nagellak display Mavala...

Warme, aarde, natuurlijke tinten kenmerken de herfst/wintercollectie nagellak van MAVALA. Te combineren met de lipstick standaard Legend Color's.

----Display Mavala Sundream...

Zonnige display met de allernieuwste nagellakkleuren en lipsticks. Standaard  is opnieuw te gebruiken voor andere kleurtjes.