Snel Import VOF

Home > MAVALA

MAVALA

MAVALA

Het Zwitserse schoonheidshuis sinds meer dan 50 jaar. Klik op de volgende link om de uitgebreide website van MAVALA ZWITSERLAND te bezoeken. www.mavala.com

   producten per pagina

---Mavala Swiss Pouch

Om uw relatie kennis te laten maken met MAVALA of als cadeau voor dierbare relaties. Dit vrolijke toilettasje bevat: base 002, nagellak nr.53 London, colorfix fixeerlaag, mavadry met extra verzorgende eigenschappen nagelriemen, mava+ handcream en nagelvijltjes.. 

---Nail Repair Display

De Zwitserse nagelspecialist biedt u in een display (20 x 20 cm) 8 producten speciaal geschikt voor het optimaal herstel van de nagels.  Van ieder product 4 stuks.

--Display 12 stuks Eye Double Lash

Dit populaire product kunnen wij nu ook leveren in een trendy display met 12 stuks! Een juiste verzorging voor de wimpers waarbij ze ook verlengd en versterkt worden!

--Mava+ extreme handcream 15ml--

In super handig zak/tas formaat kunnen wij u nu een handcrème aanbieden speciaal voor extra droge, gekloofde, schrale handen. Leuk uw klant het te laten proberen. Doosje + gebruiksaanwijzing aanwezig.

--Nagellak Display Mavala...

Voorjaar/zomer 2017 nieuwe kleuren nagellak van MAVALA. Heel sprekend op vooral de teennagels! Vrolijke presentatie. In een display maar ook los te koop.

Anti-age Pro Time Release System...

Gesynchroniseerd op het natuurlijk huid bioritme zorgt deze buitengewone anti-ageing care voor ontgiften, het herstelt beschadigde cellen en corrigeert tekenen van veroudering. Het kan ook worden aangebracht op de tere huid rondom ogen en lippen.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Voor een 24 uur durende vochtregulatie zorgt deze frisse en lichtgewichte textuur! Alle opperhuid lagen worden gereguleerd door deze parabenenvrije formule. Tevens verzacht en kalmeert het de huid.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Bevat de hoogste concentratie Hyaluronic Acid waardoor de hydratatie doordringt in alle opperhuid lagen. Ultra fijne, geur en parabenenvrije formulie die gebruikt wordt onder alle SWISS/SKIN SOLUTION crèmes, ongeacht het huidtype. Ook te gebruiken rondom de ogen en lippen.  

Aqua Plus Multi-Moisturizing...

Verzekert een continue vochtregulatie gedurende de nacht en herstelt de beschermende huidbarrière. Zijdezacht en licht filmvormend met actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid perfect kan ademen.Vrij van parabenen.